Vad kan ni göra som par när idéerna tagit slut?

När man varit tillsammans ett tag och det nykära börjar släppa finns det ofta stor risk att känslorna släpper. Då gäller det att hålla igång kärleken genom att hitta på roliga saker tillsammans så att man jämt påminner varandra om varför man håller ihop. Dessa tips funkar ju självklart inom kompisgäng också, men det riktar sig åt personer som kanske ses alltför ofta utan att göra något, som helt enkelt faller in i tråkiga mönster!

♡ Gör det enkelt för er! Gå och ta ett glas vin (om ni har åldern inne). Till detta är det ju fantastiskt gott med charkuterier och ostbrickor dessutom. Tyvärr kan detta kosta lite, men oftast är det verkligen värt det. Tips är att det oftast finns väldigt goda pommes-tallrikar med bearnaisesåser och liknande som ligger kring 50kr. Jag vet att de åtminstone har det på Vau De Ville och Scandic Malmen! Att beställa in en flaska vin att smutta på och småäta till ett bra snack är helt klart en dunderkväll med garanterad succé.

♡ För er som gillar spel, tävlingar och lekar av olika slag bör testa minigolf (finns inne i Globen men även på flera olika ställen ute så klart vilket helt klart är bäst!), bowling eller biljard. Eller boule för den delen! Det är en enkel kväll som även detta går att spenderas med lite alkohol för att höja stämningen! Dessa är ju aktiviteter som kanske låter tråkigare än de är, men är som bäst med ett bra sällskap och kan faktiskt bli riktigt kul!

♡ För den lite mer konstintresserade finns till exempelvis Artipelag. Jag själv tycker inte att jag var där på den absolut bästa utställningen, hade förväntat mig så mycket mer av Lars Wallin, men det var ju kul att åka dit. Det blev en dagsupplevelse eftersom det dessutom låg en bit bort. Annars kan man gå på museum och äta lunch i närheten, exempelvis på Djurgården finns ju Nordiska museet och precis bredvid har ni Sjöcaféet som är supergott! Ytterligare ett alternativ är Fotografiska vars drinkar dessutom är supergoda!!

♡ Promenera. Det här är ju nog det som låter absolut tråkigast men som är det mest fantastiska. Speciellt under försommaren när man verkligen börjar njuta. Att då promenera stan runt och sen stanna upp på exempelvis Brillos uteservering för supergod sorbet är nog det som lockar åtminstone mig som allra mest just nu. Deras glass är faktiskt verkligen att rekommendera!

2 reaktioner på “Vad kan ni göra som par när idéerna tagit slut?”

  • Erika skriver:

    Lars Wallins utställning var helt fantastisk! Den var unik, framåt samt inspirerande! Lars Wallin är en av Sveriges största modedesigner!

    • Alicia Blomqvist skriver:

      No shit Sherlock att han är stor. Kul att DU tycker det, men själv tyckte jag utställningen var en besvikelse. Klänningarna som valdes ut kunde varit andra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *