Hunden, chokladbollar, kaffe och träning

Alltså, jag undrar verkligen vad jag skulle göra utan min hund. Och mina chokladbollar. Och kaffe. Alla dessa tre komponenterna gör verkligen livet så himla bra måste jag ändå säga. Chokladbollar är i och för sig lite tillfälligt men alla är hur som helst delar av min dag.

Planen för den här eftermiddagen är att mejla och TRÄNA. Ja ni hörde mig, jag ljuger inte haha!! Det är inte ofta jag tränar, men ibland får jag sådana hysteriska ryck där jag bara känner att jag måste göra det. Idag är en sådan dag helt enkelt. Jag får typ inspiration plötsligt. Kan faktiskt tipsa om världens bästa träningsapp för styrkeövningar med den egna kroppen som går att göra hemma och det är faktiskt Försvarsmaktens app. Jag vet att det låter riktigt hemskt och jobbigt, men appen är superbra och man kan välja hur länge man vill träna, vilka delar man vill fokusera på och hur jobbigt man vill att det ska vara, så kan man välja pass utifrån de ”kriterierna”. Supersmidigt!

Funderar på att utnyttja den appen nu direkt eller vänta till ikväll och åka och gymma… Risken är ju dock att man då inte kommer iväg för att tiden bara går. Igenkänningsfaktor på den eller? Nej hörni nu ska jag ta tag i mig själv. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *