Coffee Bean Café i Telefonplan

God – typ – morgon!

Jag kan väl egentligen inte riktigt kalla detta en morgon, men den här dagen blev helt annat än väntad. Vaknade upp imorse av att folk pratade, och självklart var det inte mitt alarm det handlade om, utan TV’n som gick med Nyhetsmorgon. Jag hade tydligen ställt alarmet långt efter att jag börjat så att det inte ens hade hunnit ringa. Det här känns som att det är så himla typiskt mig, men det var bara att göra det bästa utav situationen.

Insåg att det inte skulle tjäna någonting till att åka till skolan men det var ju fortfarande fint väder så någåot skulle jag trots allt kunna göra. Av denna anledning började jag fundera på hundvänliga caféer och kom på att det finns ett café som jag velat testa på länge nu och som är rätt kända för sina mackor, Coffee Bean Café. Så hit har jag nu cyklat med hunden i cykelkorgen och sitter och väntar på att min macka ska komma ut. Tyvärr var inte caféet lika hundvänligt som jag hade hoppats på, men de har en uteservering som jag kunde sitta på, så så blev det.

Dock mår jag inte alls bra idag heller, det handlar om något illamående-liknande som är superjobbigt och surt, så visiten blir nog ganska kortvarig och bara för en lunch innan jag cyklar hem igen. Trist ändå. Hoppas att ni andra mår bättre i alla fall. Ska försöka orka sätta mig med gymnasiearbetet nu och hoppas på att jag orkar ett bättre tag än jag tror. Pussar och kramar på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *