Mello-middag

Hej på er!

Visst var det väl ändå rätt vinnare i Mello igår? Vi här hemma lyckades skrika till av lycka haha! Innan detta däremot var vi tvungna att laga mat så klart. Vi började vid 7-tiden och blev klara precis strax efter Mello-starten, så det blev middag framför tvn helt enkelt.

Ptatisgratäng, bearnaisesås, tomat- och röödlöksröra, baguetter med vitlökssmör, hemgjort vitlökssmör till fläskfilén, fläskytterfilé och cola till. Det blev verkligen sååå gott!

Utsäktar kvalitén på bilderna, men min kamera pallade inte trycket när det blev såhär mörkt..

Avslutningsvis gjorde jag en mango- och hallonsmoothie med lite glass och kokos. Sjukt gott!!

Nu ska vi åka och kolla på tapeter denna ångesfyllda söndag.. Har en del att stå i imorgon nämligen som jag inte alls ser fram emot just nu utan snarare har ångest och oro gällande. Berättar nog mer om det imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *