Sugna på att köpa drogtester till era drinkar?

Hej allesammans! Jag tänkte att jag faktiskt ska gå igenom min UF-produkt här på bloggen eftersom jag tycker det är så himla viktigt och att det vi säljer är något som alla bör ha i väskan hela tiden.

Det vi säljer är drogtester, men kan också kallas drinktester eftersom man inte testar dem efter man blivit drogad utan innan. Tänk dig att du är på krogen och har varit ute och dansat och därmed ställt ifrån dig drinken. Då finns det absolut en risk att drinken blivit spetsad med något som inte ingår i receptet. Istället för att dricka drinken kan man då ta några droppar och sätta dem på testet och därmed se ifall drinken blivit drabbad av narkotika på något sätt.

Våra tester testar på ketamin och GHB som är dels narkosämnen men också det som våldtäktsmän oftast använder innan våldtäkter för att man blir slö och ja, det är ju narkos som är sömnmedel. Tyvärr går det inte att få till ett test som testar på allt men dessa efter research är de substanserna som är vanligast i de flesta drogerna som man sett när tjejer (främst) kommit in.

De är testade av Estonian Forensic Science Institute, där de är beställda från. Jag tänkte att vi tjejer verkligen måste vara försiktiga när vi är ute och detta är ju en perfekt anledning att kunna ha kul och samtidigt vara försiktig som Sparty, företaget står för: Safe Partying.

Testerna kostar 29kr för ett test och 80kr för tre. Vi tar både Swish och kontanter. Vi kan lösa hemkörning för de som önskar men kan också posta (frakt på ca 5kr tillkommer) eller mötas upp. Antingen hör ni av er i kommentarsfältet och fyller i er mail så återkopplar jag till er, annars kan ni skriva till mig på Facebook. Om ni vill skriva direkt till företaget och inte gå via mig så kan ni maila [email protected] eller gå in på vår Insta och skriva i Instadirect till @spartyuf. Frågor generellt är så klart också välkomna ifall ni har funderingar över något.

Vi hoppas på att få höra från er, för ett säkrare uteliv!

Inlägget sponsras av Sparty UF

1 reaktion på “Sugna på att köpa drogtester till era drinkar?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *