Mysfrulle på Tures

Men ääääär jag bäst eller är jag bäst? Drog hem två bet igår i fotbollen, både Nice-Caen och Juventus-Milan. Juventus var ju så himla väntat men oj vilken spännande match det kom att bli. Straff i 96e minuten när jag precis gett upp om mitt bet på 2-1, men så satte Juventus straffen och jag drog hem storkovan. Skön känsla!

Hur som helst, jag tror inte riktigt det intresserar er. Nu sitter jag faktiskt i Sturegallerian och har gjort en stund för att jobba lite. Fick feeling imorse och orkade inte sitta hemma även om vädret var fint. Ville ut i någon trevligare miljö än så helt enkelt så sitter just nu på Tures här i Sturegallerian och dricker en latte. Efter det här kommer jag jobba på en hel del och därefter ska jag åka och hämta I efter jobbet. Då blir det till att köpa lite Mello-mys grejer. Är väldigt sugen på räkor, majo och curry så vi får hoppas på att jag får min vilja igenom.. 🙂

Hörni.. kan man betta på Mello? Hahahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *