Finbesök

Otroligt charmiga bilder på både mig och M… 🙂 Har i övrigt på mig min nya vårjacka! Premiär!

Åh vilken härlig dag jag haft verkligen! Efter att ha ätit frukost på Tures promenerade jag till Panduro och köpte lite grejer till våra UF-produkter som jag berättade om tidigare idag, därefter drog jag till Balance och hälsade på Molly eftersom hon jobbar där. Mysigt!

Jag har precis hämtat upp I och vi har handlat middag-och-mello-mys, så nu bär vi oss av hemåt för att förbereda detta. Min kära lillebror är hemma ikväll så jag kommer förmodligen behöva hålla mig hemma hela kvällen, men om inget annat kanske vi går ut och gör något efter Mello, men det märker ni ju.

Puss på er så länge!

1 reaktion på “Finbesök”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *