Saker ni inte visste om mig

♡ Jag jobbar på att låta mina naglar vara och inte bita på dem eller riva av nagelbanden. Så fult och jobbigt!!! Har faktiskt bitit på naglarna sen jag var så liten jag kan minnas men slutade någon gång under högstadiet och har nu fallit ur mönster lite ibland eftersom jag inte har tid att måla naglarna som är mitt sätt att hålla mig borta från att bita.

♡ Jag hoppas på en regnig för-vår så fort snön försvinner. Det är något jag gillar med regn speciellt när det inte är så kallt eller blåser, det finns någon härlig känsla över det.

♡ Den värsta kursen jag haft i hela mitt liv är helt klart UF. Jag önskar bort den där kursen varje dag och önskar bara att den försvinner snart. Hatar den! Dock har jag redan nu lärt mig mycket om vad jag borde tänka på när jag väljer anställda och liknande men jag har nog inte lärt mig särskilt mycket av kursen i sig egentligen.

♡ Det finns en chans att jag börjar jobba som brand ambassador snart, om jag känner att det är min grej.

♡ Jag är i full fart med att hitta sommarkläder, skor och accessoarer redan nu eftersom jag vill vara redo när sommaren kommer. Älskar att få drömma mig bort också, speciellt från det här totala skit-vädret.

♡ Jag är nästan klar med mitt gymnasiearbete och var ungefär 60% klar redan för två månader sen eller kanske redan innan julen, efter det har jag bara låtit det ligga tills nu när folk börjar komma ikapp mig och jag måste börja jobba på vanligt tempo igen.

♡ Min favorit-drink är och kommer förbli strawberry daquiri, men helst inte på vodka. Dock, en mer ”vanlig” drink jag gillar mycket just nu är Tom Collins med en liten extra touch av fläderlikör.

♡ I bästa fall flyttar jag ut inom kort.

Less is more. På mig har jag en tisha från Zadig et Voltaire, utsvängda jeans och UGGs bara! Toppar med ett litet hårband. Alltihop tillsammans med det bästa i bilden, Tom Collins, haha. ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *