Middags- och drinkfirande på Brillo

Men vilken bra kväll det blev hörni! När jag och I gick till Sturegallerian såg vi att eventet var nästan tomt och såg rätt dött ut så vi bestämde oss istället för att gå och ta något att dricka/äta på egen hand. Jag som gått och pratat om att jag vill äta Brillos pizza super länge nu fick stå för valet av middag. Vi satte oss därför på Brillo och började först med ett glas vin för mig och en öl för honom, därefter kom pizzan in och I avslutade med en Negroni och jag med en Tom Collins på fläderlikör som förmodligen är en av mina favoriter just nu. I tog också en liten espresso efteråt men det hoppade jag över. Efter detta promenerade vi hemåt och jag passade även på att betta på att Manchester United skulle göra första målet mot Rostov, vilket de gjorde också. Bonus!

Hoppas att er fredag börjar bra, vilket min också gjorde precis! Min kära mor sprang precis på samma tunnelbana som jag gjorde, hon som ALLTID åker bil!! Så kul, vad är oddsen liksom? Anyhow, kramis på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *