Intervjuer och event

Hörni, om det är något ni inte vet om mig än så är det att jag är smoothie-galen. Jag älskar smoothies som smakar sött och innehåller massa goda bär. En dag utan en smoothie är en dålig dag helt enkelt haha!

Nailade proven i alla fall. Eller, det vet jag ju inte än, men de är över nu och det finns inget jag kan göra åt det. Ska till skolan och redigera en grej lite snabbt i morgon men annars är jag fri från det jobbigaste plugget nu. Nu kan jag ta tag i gymnasiearbetet lite då och då bara. Tänkte att jag kanske ska sätta mig på fredag i Mood och plugga som jag brukar göra när jag måste plugga. Mitt favoritställe är ju verkligen Café Egoiste, om inget annat kanske jag håller mig på Söder och går till Nytorget 6 för en kaffe eller något, vi får se.

Nu har jag suttit och gjort lite intervjuer på telefonen och ska alldeles strax börja planera morgondagen, för då ska jag på ett event i Sturegallerian. Tror det blir middag på Brillo också efteråt om jag får välja eftersom det är så nära också. Ser fram emot min än så länge planlösa helg också. Så skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *