Äntligen avslappning…

Hörni, det fick bli en riktigt tråkig outfit för en riktigt tråkig dag. Jag är nervös idag för att jag har två prov, det första är naturkunskap som jag verkligen vill prestera i och det andra är PM i svenska som jag fick F på förra gången och även där verkligen måste prestera i. Det är en stressande början på den här veckan men från och med i morgon kommer jag kunna slappna av. Vi får se vad jag gör därefter, men det finns nog en chans att jag åker och jobbar.

Förresten! Min frisör ringde mig och avbokade min tid igår för att hon hade fallit ihop på jobbet och behövt åka till vårdcentralen.. Supertråkigt för jag var verkligen taggad, men det är som det är och jag får bara hålla mig tills nästa fredag istället.

Håll tummarna för mig nu att allt går bra idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *