Mot frisören…

Såhär kreativa var vi här hemma igår!

Idag har jag tyvärr vaknat upp med en hel del oro kroppen. Jag ska till frisören i eftermiddag och det är nog min värsta rädsla faktiskt, ni vet vad gäller klaustrofobi. När du väl satt dig där så kan du inte precis resa dig upp och gå utan då måste du sitta där tills att det är klart vilket är såååå jobbigt för mig – och jag som dessutom skulle ta min medicin idag för att kunna placera mitt fokus på rätt saker glömde ju det så klart, så nu är det lite ångest kring detta. Jag vet ju så klart att det alltid blir bra efter bara typ en halvtimme, men innan dess är det oftast rätt jobbigt. Får hålla tummarna för att frisören är mysig och att hon är lätt att prata med så att det känns lite lättare..! Kommer dessutom sitta och plugga/blogga medan hon håller på så tiden kommer ju nog gå rätt fort.

Nu behöver jag därför sitta och researcha bilder på hur jag vill ha håret. Jag tänker mig en blondare, väldigt kall ton, men kanske mer åt det mörkblonda. Med en relativt mjuk utväxt, absolut inte en ombre för det tycker jag inte alls är snyggt, men någon form av slingor eller liknande som gör att min lite mörkare utväxt inte blir så hård och kantig när den börjar ta sig ut, haha. Vad tycker ni, har lite förslag är nedan…!

Här är ett litet collage med inspiration… vi får se vad det blir helt enkelt!

1 reaktion på “Mot frisören…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *