Klä dig rätt för våren 2017

Inlägget innehåller adlinks

Nu har nog den sista snö-attacken passerat och vi kan äntligen fokusera på vår! Den här årstiden är nog en av mina favoriter med tanke på att man fortfarande kan matcha sina outfits med fina, tunna jackor, men samtidigt börja använda klänningar – barbent (så småningom…). Av den här anledningen tänkte jag dela med mig av säsongens must-haves!

Till att börja med så fortsätter den användbara skjortan att briljera på både festen som jobbet. Årets skjortor och blusar kommer däremot med volanger, cut out, omlott och rosetter med snörning, men även blommigt som helt klart tagit störst plats på de flesta hemsidor hittills. Vi ser blommorna på likväl jeans som på jackor, blusar och självklart – skjortor.

Här hittar ni omlott-blusen // Här hittar ni cut out-blusen // Här hittar ni blus-tshirten med volanger

Tillsammans med omlott, volanger och blommor finns det bastrender som fortsätter att hålla sig kvar. En av dessa är färgen vitt. Vi fortsätter med den ljusa och rätt positiva färgen fortsätter sprida glädje. Förutom denna enkla trend sägs även ”see through” ta över, tillsammans med bland annat färgerna gult och aprikos, plisserat och siden men även leopard och regnkappor.

Ni ser här bilder från Stockholm fashionweek:
Från vänster: vit klänning som är see through från Fado el Khoury, see through set från Ida Klamborn med lätt volang, regnkappa från Ida Sjöstedt.

Känn er fria att kopiera stilen här nedan:
Här hittar ni den vita klänningen // Här hittar ni see-through bodyn // Här hittar ni regnkappan

Även här ser ni ytterligare plagg från Fashion Week här i Stockholm:
En plisserad klänning av Jennifer Blom, en gul byxdress av Stylein och leopard från STAND

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *