Solnedgång, vin och Brillo

Men hörni, ni kan väl ändå inte säga att ni missat min kärlek för skor va? Alla typer attraherar mig men just nu tittar jag extra mycket på slip ons av alla dess slag eftersom de helt klart är sommarens sko. Inga strumpor och lätta att trycka ner fötterna i. Dessa på bilden är från Joshua Sanders som jag köpte tidigare i vinter till mig själv. Tyvärr är just dessa lite dyrare och ligger på $320 vilket i svenska kronor är snäppet under 3000. Jag kunde dock inte hålla mig, jag älskar den tjocka sulan och bara måste ha alla skor med den. Just nu har jag ju ögonen inriktade på ett par Eytys men också ett par espadrillos som jag kommer visa er sen som också har sulan jag eftersöker.

Tänk er att matcha dessa skor till typ allt i sommar. Antingen ett par utsvängda, ljusa jeans som nästan täcker över skon, med en slapp, ljus tisha och kanske till och med en hatt. Eller, med kostymbyxor där skorna å andra sidan verkligen får synas. Ser detta framför mig en sen kväll när solen ännu inte gått ner, med min fina MiuMiu och ett jäkla bra humör, gå in och käka chark och dricka gott vin på Brillo. Wow vad najs, och wow vad mycket man drömmer…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *