Podcast-tips

Vi börjar rätt och slätt med den podcast jag gillar allra mest just nu – Relationspodden. Denna är gjord av det före detta paret Bingo Rimér och Katrin Zytomierska och man får dels följa deras vardag (och deras fantastiska barn!!!) men till största del svarar de utifrån sina egna erfarenheter på frågor som lyssnare ställer som handlar om relationer. Det kan handla om kvinnor som dejtar män som är äldre och har fruar, konstiga fantasier och mycket, mycket mer. Etik och moral ifrågasätts i olika frågor och det är allmänt intressant att lyssna! Rekommenderas till den som är ung främst, men tycker alla kan lyssna som är från ungdom och uppåt.

Therese Lindgren är som känt Sveriges bästa YouTuber och tillsammans med hennes bästa kompis gör hon podden Therese & Zäta. Jag måste nog erkänna att jag inte diggar podden särskilt mycket, men jag älskar Therese Lindgrens vloggar och jag tycker ändå att de är lite mysiga att lyssna på där de pratar typ om egentligen ingenting. Podden i sig är väl egentligen ”värdelös” om man kan säga så, men den är ett bra tidsfördriv.

Ååååh! Podden jag kan skratta till hela podden igenom. Den här duon – Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren är så jäkla roliga och får mig ofta att skratta rakt ut på tunnelbanan – underbart!! I Wahlgren & Wistam-podden får vi höra tjejerna prata om allt som händer i deras vardag och speciellt för deras pod är att de i varje avsnitt har varsitt ”aha”. Alltså de kollar upp någon typ av underlig fakta var som de berättar om som väldigt ofta är intressant också! Helt klart värt att lyssna på för ALLA, oavsett ålder eller kön!

Den mest spännande podden av de alla! P3 dokumentär heter denna och innehåller just – dokumentärer. Mordgåtor, kipnappningar, doping och många fler ämnen tas upp med de riktiga rösterna, som mamman till dottern som tagit sitt liv etcetera. Extremt spännande men det kan också vara väldigt obehagligt. Gillar ni sådana här mord-historier så rekommenderar jag er att lyssna på ”Bobby”, ”Styckmordet i Askersund” och ”Kidnappningen”. Passar för alla som tycker om spännande, men också lite obehagliga poddar.

Succéduon Filip Strömbäck och Fredrik Af Klercker pratar herrmode och mycket om arv, klasskillnader och bakgator i London i sin pod Stiljournalen. Intressanta, varma och trevliga killar som jag verkligen diggar, men förmodligen är det snarare killar som tycker om dessa mer än tjejer så ni har det in mind, men mitt favoritavsnitt är där Amanda Schulman är med och pratar lite mer kvinnligt mode… Snyggt!

2 reaktioner på “Podcast-tips”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *