Omslut dig med människor du tycker om

God morgon på er!

Idag har jag mycket att stå i men inte mycket jag har tänkt belasta er med för dessa ärenden är tråkiga och ingenting att berätta om. Jag ligger fortfarande i sängen för av någon anledning vaknade vi supersent idag – vilket ger mig total dunderstress. Jag brukar alltid vakna kring 9 och då vet man ju att man har hela dagen på sig att leva men nu när vi vaknade 12 så blir allting plötsligt lite mer jobbigt. Det märks verkligen hur mycket min kropp tar på stress och inte kan stå emot när den kommer.

Allt detta får mig att tänka tillbaka på onsdagskvällen, vilken fantastisk kombination av människor som befann sig under samma tak och hur roligt det blev. Alla var verkligen på bra humör och var pratglada. För en gångs skull fick jag känna att jag var jag. Ni vet när folk verkligen uppskattar att man är där? När man märker att man gör skillnad när man kommer ut på balkongen för att folk säger ”Alicia, kom hit!!!”. När folk skrattar åt ens skämt för att de är riktigt roliga och inte för att de hånar en. Det känns inte som att det är ofta jag får den här positiva uppmärksamheten så det kändes så bra. Jag fick en självförtroende-boost av människorna som var där. De var min typ.

Det är svårt efter det dock. När man vaknar dagen efter känns det som att hela kvällen varit en dröm och man vaknar upp i samma gamla röra människor som är tråkiga och inte får en att känna sig sådär ”på topp”. Massa människor man behöver umgås med men som man kanske inte alls är så sugen på att umgås med, i umgängen där man känner sig bortglömd eller nedtryckt. Den här festen visade verkligen för mig vilken typ av människor jag tycker om att spendera min tid med på fritiden. Den enda som saknades var min lilla Brollan. ♡ Tur att I var där i alla fall.

Nu ska det fixas med lägenhet, slängas blommor, fixas cyklar, pluggas och mycket mycket mer… Såååå långtråkigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *