Blogglistan

Vilken bloggares garderob skulle du vilja ha?
Kenza Zouitens, Janni Delérs och Petra Tungårdens. Kolla Petra nedan liksom…

Volanger

Nämn en bloggare som du inte är vän med idag, men som du skulle vilja ta en fika med på tu man hand?
För tillfället Kenza, tycker hon verkar riktigt skön och trevlig, liksom rolig. Kul med all bröllopshets just nu också som vore helt underbar att få vara med om. Annars typ Bianca Ingrosso, hon verkar helt vrickad haha!! Samma med Dasha, hon verkar vara den ultimata tjejkompisen!

Hur viktigt är bilderna för dig när du läser en blogg?
Jag tycker de är viktiga för att separera inläggen så det inte blir för mycket text-på-text. Blir så jobbigt att läsa!

Vad är det viktigaste med en blogg enligt dig?
Att det är en drömvärld. Visst kan det vara härligt ibland med igenkännings-inlägg om ångest och liknande, men när jag går in på en blogg så vill jag drömma mig bort till en sagovärld som jag gärna själv skulle vilja leva.

Vad är det tråkigaste och roligaste ämnet att läsa om på en blogg?
Tråkigaste lär nog vara recept eller något sånt för det är inget jag är intresserad av. Roligast att läsa vet jag faktiskt inte, men inspirerande outfits och lite ”saker ni inte visste om mig” tycker jag är lika kul att läsa som att skriva.

Vilken är den peppigaste bloggen du vet?
Blondinbellas. Verkligen hon. Sjukt duktig människa som lyckats så bra vid så ung ålder. Positiv tjej som känns uppmuntrande och supermysig!

Nämn en feel good blogg:
Den här är enkel! Michaela Fornis blogg är helt klart den blogg som jag känner mig mest lugn när jag läser. Den är varm och go liksom, inte hetsig!

När tror du att du kommer att sluta blogga?
Jag har bloggat sen jag var tolv, men kanske ifall jag väljer en karriär som inte ger mig tid att blogga förmodligen..

Vilken bloggare tycker du har viktigast budskap?
Michaela Forni igen får jag nog säga där, vill verkligen läsa hennes bok ”Jag är inte perfekt, tyvärr”!

Vilka bloggar läser du inte?
Jag läser inte så många bloggar generellt egentligen, men bland de stora bloggarna så går jag aldrig in på Angelica Blick och de där andra modegurusarna som står under Janni, Kenza osv (enligt mig så klart).. Typ Lisa vad hon nu heter, hennes blogg har jag aldrig varit inne på!

Bästa inredningsbloggaren?
Bra fråga.. Jag läser inte sådana!

Nämn 4 bloggar du läser dagligen:
Nittioatta, Pdotter, Linn Ahlborg och Hannalicious

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *