3 hemgjorda drinkar

Åh så kul det var igår! Det är inte ofta man får gå på hemmafest längre, så att Astrid styrde upp detta var verkligen jättekul. Bra blandning av människor som jag verkligen trivdes med och stod och skrattade med i timmar. Faktum var att vi inte tog en taxi därifrån förrän 3-4 snåret. Allt avslutades tyvärr med lite panikångest, men som man brukar säga så måste det komma lite regn till det fantastiska solskenet. Väldigt störande faktiskt eftersom man alltid vill må bra och ha kul men ofta stoppas av något, varesig det är ångest eller mer någonting konkret som går snett. Hur som helst, jag är glad att jag gick dit för det nådde helt klart över mina förväntningar när vi exempelvis körde ”maffia” på nedervåningen med cirka 10 andra…

Såhär såg jag ut igår! Blå UGGs, strumpbyxor, pennkjol, blus från Na-kd och min kappa från Zara som jag typ alltid har på mig. Lockade håret också dagen till ära vilket faktiskt blev bra, trots att mitt hår är så kort nu!

Vi gjorde hemgjorda hotshots! Helt klart min favorits shot någonsin, så sliskig, och livsfarlig… går ju inte att sluta dricka! Om ni vill göra detta hemma så är dessutom det bästa att det bara är tre ingredienser: kaffe, Galliano och grädde!

Vi experimenterade till och med lite grann och gjorde ”oboy shots” istället. Typ som en hotshot fast istället för kaffe har man oboy i. Smakade typ likadant men aningen sötare.

Sist men inte minst testade vi oss på en drink som jag inte har någon aning om vad det var i, men sliskigt var det. Istället för is hade vi frysta hallon, och detta blandades med fruktsoda, Bacardi och på toppen lite cider, tror det hette något med Halmstad… kan likväl ha fel så ska inte lova något, men detta smakade verkligen bara juice typ.. Perfekt sommardrink när det närmar sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *