Frisörtid ombokad… :(

Är jag den enda under 50 som äter min semla med hetvägg?

Hörni, jag var ju så himla taggad på att få färga håret idag som jag gjorde ganska tydligt för mig i mina inlägg, men nyss ringde min frisör och sa att vi måste flytta tiden för hon insåg att det här skulle ta längre tid än vad vi först trott… Menmen, bättre att det blir välgjort så klart, hade bara hoppats på att det hade kunnat göras rätt snart, men, tisdag är ju bara 6 dagar bort så..

Nu har jag i alla fall gjort vad jag själv kunnat med mitt hår och haft i silverschampoo-inpackningen som jag bloggade om tidigare idag. Jag har rakat benen och smörjt in mig, för i kväll ska vi till Astrid som jag skrev tidigare. Ska bli superkul tror jag verkligen! Älskar att göra mig såhär fräsch när man ändå har tiden över. Nu ska jag bara föna håret och sen ska jag sätta mig och plugga ett tag tills att mina päron kommer hem (då släpper alltid fokuset..) och sen blir det nog till att vila en stund innan det är dags att börja fixa mig!

Puss på er så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *