Svar på frågor

Hur mycket pengar tjänar du på din blogg?
Har vi inte lärt oss att det är en fråga man inte ställer…?

Vad ska du göra efter studenten?
Usch, det vill jag knappt ens tänka på, för jag vet inte. Planen har väl varit att börja plugga, men om jag inte gör det så vet jag verkligen inte vart jag kommer hamna.. Det är svårt. Kan göra ett lite längre inlägg om det sen om ni vill?

Vad är din syn på plastikkirurgi?
Jag tycker att alla får göra vad de vill med sina kroppar, men man kanske ska jobba med självförtroendet innan så att man kanske inte ångrar sig sen för att man var osäker på sig själv när man var yngre tycker jag! Annars, go for it, det rör ju inte mig utan det är upp till den enskildes kropp att bestämma över vad denne vill göra av den. Jag själv tror inte att jag någonsin kommer lägga mig under nålen dock!

Kommer du flytta hemifrån snart?
I bästa fall ja! Dock vet vi inte än, så vi får vänta och se tills min födelsedag ungefär, då lär jag veta.. 🙂

Vilken är din, enligt dig, sämsta egenskap?
Oj, svårt att svara på utan att tänka efter, men något jag kanske tänker på dagligen är att försöka låta genuin när jag skrattar för att jag i mina egna öron kan tycka det låter som hånskratt? Annars är det att jag är väldigt egoistisk och kan ha svårt för att ändra mig för andra människor. Jag behöver leva med någon som förstår panikångest och som inte har så höga krav eftersom det kan ske besvikelser annars tyvärr. Så ja, panikångesten i grunden. Idag funkar det väldigt bra, men det är fortfarande saker jag får ångest över ibland.

Vilken hårfärg vill du ha?
Det här är en fråga inte ens jag kan besvara. Jag står lite i valet eller kvalet ifall jag tyckte om mig själv mest i blont eller brunt hår men just nu så är jag inte nöjd för fem öre. Jag ska se om jag kan få till en bild idag så även ni kan få bedöma hur jag ska ha det. Brunt är väl det det lutar mot så det finns en chans att jag får besöka en frisör rätt snart.

Vet du vad du vill jobba med?
Neeeej åh sluta ge mig sådan ångest!!! Jag vet bara att KTH öppnar sina ansökningar i morgon, vi börjar där..

Vet du vad du vill plugga?
Nej, verkligen inte, men funderat mycket på ett tekniskt basår, journalistik, mäklare eller någon form av media, så det är ju ganska brett. Inser väl nu i efterhand att ekonomi kanske inte var det bästa valet för mig eftersom jag inte tror att jag kommer jobba med ekonomi.

Kommer du skaffa hund när du flyttar hemifrån?
Det vet jag inte, det beror på om jag pluggar, reser eller jobbar på ett sätt där hunden kan vara med i bilden. Jag har funderat en del på jourhem dock, då har man ju inte hund så länge och får då känna på hur det känns. Funkar det så kanske jag kör på det sen också, nu har man ju vant sig… Tror jag haft hund i 5 år, kanske mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *