I morgon färgar jag håret!

Har inte jag världen finaste som gör amerikanska pannkakor till frukost åt mig när jag känner mig stressad?

I morse vaknade jag verkligen på dåligt humör, kanske till och med med ångest. Jag såg bara mitt stökiga rum, massor av plugg och kläder som måste tvättas. Detta gjorde att jag inte vaknade på helt rätt sida. Dock fick jag åtminstone tvätten gjord om man ska se det från den positiva sidan och tillsammans gick vi igenom ett kapitel i marknadsföringen.  Jag ska sätta mig med naturkunskapen sen också så att jag känner mig nöjd för dagen.

Men hörni, jag bokade faktiskt en färgningstid till i morgon! Jag bad om att få bli mörkblond, men ändå en ljus ton av detta. Håll tummarna att de är duktiga, men jag hörde att de faktiskt skulle vara rätt bra och deras instagram visade upp riktigt proffsiga bilder på frisyrer som fixats till. Jag håller tummarna för att de gör mig fin för kvällen också eftersom Astrids pojkvän fyller 20 och det ska firas.. Så kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *