Blond eller brunett?

Alltså, nu har ni ju sett mig både som blond och som brunett, men som ni ser här på sista bilden så är den bruna färgen ändå väldigt röd. Jag passade ju på att försöka rädda detta som jag skrev här om dagen, men känner mig så himla missnöjd. Skrev precis till en frisör och bad om akut-hjälp med detta, men ska jag gå blont eller brunt? Det vet jag verkligen inte.

Antingen går jag tillbaka till att vara blond som jag alltid varit, men då kommer det krävas en del jobb som det gör, eller så går jag mer mot det klarbruna hållet som var mitt mål från hela början. Typ färgen nedan är den jag haft in mind enda sedan jag började tänka på att bli brunett för flera år sedan, innan jag faktiskt tog tag i det och vågade.

Jag vill verkligen inte att det ska finnas en enda ton som går mot det röda vilket det här håret nästan gör, dock. Jag gillar det där kalla, bruna håret om något, men det kommer förmodligen fortfarande få mig att längta tillbaka till det blonda. Jag har trots allt varit blond i hela mitt liv, så att vara bekväm i att vara brunett är ändå något jag får trilskas med, för jag kan på sätt och vis tycka att jag ser bättre ut som brunett.

Tanken att hitta en mörkblond färg har också legat på tanken, men som ni märker så är jag verkligen kluven, men något måste göras NYSS, för det här håret som jag har just nu vill jag inte ens gå ut med just nu. Vad tror ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *