Ny header!

Ja hörni, såhär ser inte mitt hår ut längre! Som jag sa igår så färgade jag håret igår och det blev aningen ljusare (och inte rödaktigt längre!!!). Det är ovant och jag försöker förstå mig själv med vilken färg det egentligen är jag bör ha, men tro mig, det är rätt svårt faktiskt. Jag tyckte nog att jag var snygg i mörkt hår när jag hade brun utan sol, men så fort jag inte hade det såg det dåligt ut i mina ögon. Blont däremot känns jättekonstigt, men nu har jag i alla fall neutraliserat håret till en ton som är lite bättre åtminstone. Jag funderar på att låta det vara såhär och låta håret växa ut i samband med att min riktigt hårfärg växer ut. We’ll see! Finns en lika stor risk att jag färgar det igen och igen och igen. Tur bara att jag har så pass grova hårstrån att mitt hår pallar att bli färgat!

Men, apropå något annat! Vad tycker ni om min nya header? Är den inte fin? I blir bara bättre och bättre när det kommer till att använda systemkameror och ta mina outfits hela tiden. Har tur att ha hittat någon som tycker att det är roligt(!!!). Jag gillar djupet i bilden också, hoppas att ni gör det med.

Nu ska jag sätta mig och fixa lite här med bloggen och maila lite, sen blir det att tag i plugget… Puss

1 reaktion på “Ny header!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *