Hårfärgningskaos

Hej på er!

Söndagskaosig-Alicia som skriver, något irriterad. Vi var och köpte hårfärg idag till mig som inte klarar av att håret blev så rödtonigt när jag färgade det mörkt förut. Bestämde helt enkelt mig för att ljusa upp det lite och göra det kallare så har köpt en blondering som ska ljusa upp håret och sen slingfärg att jämna ut tonen med om det blir fel sen.

Färgade i alla fall med den där första färgen och åååh. Det har alltid blivit lyckat när jag färgat håret hemma men den här gången blev det rätt fläckigt vilket är synd, men himla tur att jag köpte slingfärgen som räddning då! Sitter därför med ny färg i här hemma nu och får se hur det blir av allt detta. Ska i alla fall ut sen och ta ett glas vin med ett par gamla tjejkompisar som jag inte träffat på säkert hur länge som helst. Superkul!!

Så glad att jag hann plugga lite idag också, det här lovet måste jag verkligen ägna till det. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *