Shopping för gamla tiders skull

Bilden högst upp kommer snart byta ut min gamla headerbild..!

Hej allesammans!

Gud vilken skön dag jag fått ha. Efter inatt så var jag lite trött eftersom hostan fortfarande retar på nätterna. Minns inte senaste gången jag sov en hel natt igenom utan att vakna av att jag hostar eller till och med måste ta Cocilana för att dämpa det. Som svar på den jobbiga natten med hostandet så tog vi sovmorgon och låg i sängen säkert till 12-13 efter att ha vaknat vid 8.

Senare bestämde vi oss för att ta oss till la stada och köpa lite grejer som jag velat ha ett tag. Det blev som så att jag kom ut från Brandy Melville meed en vårjacka och en cropped hoodie. Inte alls vad jag trodde att jag skulle vilja ha på mig men så blev det! Kändes jättekul med något nytt och som faktiskt satt riktigt bra – mot förväntan. Kan visa er sen om ni skulle vilja se? Efter det här köpte vi mat och åt i Mood gallerian i säkert en timme åtminstone, kikade i lite affärer och tog oss efter det hem.

Nu sitter vi här hemma och ska väl kolla Mello och göra kvällen till en myskväll. Får se vad som händer men jag är lite trött och har lite ångest över att jag inte pluggat så mycket som jag borde, men tänker att ikväll tar jag break från det och tar tag i det i morgon istället. Man har ju tyvärr en tendens att säga så och inte göra det men i morgon måste jag verkligen…

Hoppas att ni får en mysig lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *