Saker ni inte visste om mig

♡ Jag är JÄTTE trevlig mot alla typer av biträden. Kassörskor på ICA eller inne på NK, servitriser eller bartenders. Jag pratar JÄTTE mycket, mer än vad jag behöver egentligen och diskuterar mycket om vilka drinkar de föredrar och varför, ibland på ICA kan det bli snack om att det blir tacokväll osv.. Vissa tycker nog att jag är jobbig medan jag vet att andra beundras av min ”charm”.

♡ Jag är generellt väldigt glad som människa men det är sjukt hur annorlunda jag känner mig när jag är i skolan för jag blir verkligen nedtryckt utan att någon egentligen gör något. Känner bara att mina känslor inte får plats där vilket är jätte tråkigt men tyvärr sant.

♡ Jag har en skofetisch, om man kan säga så. Jag ÄLSKAR skor och särskilt sneakers, vet inte vad jag skulle göra utan min skosamling som ständigt utökas och allt för sällan minskas…

♡ Jag älskar att prata engelska och känner många gånger att jag gärna skulle vilja bo och blogga från New York istället där jag verkligen kan få prata endast engelska. Det vore sjukt häftigt och jag tycker ju som sagt om språket så mycket mer än svenska att det vore sååå kul att få prata det på heltid.

♡ Jag saknar mitt långa-långa hår och att vara blond redan. Hårfärgen kommer jag förmodligen däremot vänta en liten stund med att göra något åt för att jag vill se vad min riktiga hårfärg har att erbjuda mig eftersom det var längesen jag lät den växa ut. Långt hår är i alla fall nästa steg, backbackback to it!

Throwback i ettan på gymnasiet, då såg mitt hår ut såhär…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *