Äventyrsgolf inomhus

Kolla vad jag och I gjorde igår! Vi åkte till Tolv vid Globen och körde inomhusminigolf vilket helt klart var en höjdare! Superkul och jag förlorade med bara 5 poäng mot killen som har 10 i handikapp när det gäller riktig golf. Vi drack lite drinkar och begav oss hem efter det. Vi var nog hemma till 12 och somnade därefter. Rekommenderar verkligen er att spela inne-minigolf! Det enda som var negativt var bara att alla som var där var på arslet för att de druckit så mycket, så gör det dagtid om ni är smarta istället…

Just nu är vi i Mood-gallerian och har precis ätit lunch, så vi bara sitter och myser lite. Jag har köpt en ny vårjacka och hoodie, visar er sen! Ska även kolla på lite hårfärg, smink och annat kul… Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *