Lär dig älska dig själv

Äntligen helg!

Ni förstår inte hur positiv jag är idag, förutom att jag råkade sätta på mig en smutsig tröja, det tynger ju ner en något brutalt.. Jag mår bättre idag också! Har inte hostat lika mycket under natten som jag gjort på senaste tiden så sov en riktigt bra sömn faktiskt. Eftermiddagen kommer dock ändå gå åt till att försöka ta det lugnt även om jag skulle behöva jobba. Jag måste tänka på min hälsa (för en gångs skull..) men också på skolan då jag ska sätta mig ner och plugga i åtminstone två timmar så fort jag kommer hem.

Men, trots allt detta så är jag som jag sa glad idag. Det kan ju ha att göra med solen, men det har lika mycket med bloggen att göra. Är så glad över att jag kommit igång ordentligt igen och att statistiken ökar för varje dag som går. Jag har nog aldrig varit så bra på att blogga som jag är nu så jag måste ändå känna mig lite stolt måste jag ändå säga. Man måste ju faktiskt uppskatta sig själv ibland för det gör man helt klart för sällan.

Det är faktiskt något jag stör mig på något grönjävligt. Folk blir så provocerade av att man tycker om sig själv. Om man skulle säga att man känner sig snygg, att man är stolt över sig själv eller att man anser att man är en riktigt bra person, då blir man hatad för det. Jag försöker verkligen alltid peppa för att man ska älska sig själv. Det finns ju ett  talspråk att man inte kan älska någon om man inte älskar sig själv först.

För hur klyschigt det än är, ni är helt underbara allihopa och även om vi gör sämre val ibland så gör det oss inte till dåliga människor. Ingen är ”falsk” som är ett ord som ofta cirkulerar. Vissa har bara svårt att förstå att det finns andra på jorden som tänker annorlunda än de själva. Någon dag kommer även de komma till insikt, men man får bara vara tålmodig tills dess, eller så umgås man med andra människor. Alla är inte menade att umgås och alla passar inte med varandra, så är det bara!

Nu ska jag sluta prata om djupa saker, hoppas ni får en superhärlig början på er fredag!

1 reaktion på “Lär dig älska dig själv”

  • Emelie skriver:

    Hej Alicia, har läst lite utav din blogg och tycker den verkar jätte bra! Jag har en fråga till dig angående mina kompisar. Nån/några äter inte som det ska och har problem med det. En utav mina kompisar har tränat alldeles för mycket. Men det ser bättre ut nu för några av dom. Hur tycker du man själv man ska hantera detta utan att själv bli påverkad? Och hur är det bästa sättet att vara med sina kompisar när det är som det är? Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *