Veckans

Bäst hittills denna vecka: Onsdagkväll innan mitt hostanfall satte igång. Hade myskväll med långdragen middag vilket var superhärligt.

Sämst hittills denna vecka: Att jag, natten till torsdag, inte sov mer än en timme den natten för att jag hostade ihjäl mig och inte kunde ta Cocilana (morfinbaserad hostmedicin) för att jag hade druckit vin..

Vad jag har på mig idag: Det ser ni i outfitinlägget längre ner… 😉

Nästa vecka ser jag fram emot: Sportlov!!! Ska verkligen vila upp mig, plugga och försöka jobba. Vara duktig helt enkelt!

Vad har du gjort idag: Jag var i skolan och nu har jag precis kommit hem. Gjort lite mellis och ska snart sova ikapp nattens icke möjliga sömn. Sen blir det plugg efter middagen..

Morgondagens planer: Freeeeeedag! Om jag känner mig frisk så ska jag jobba på eftermiddagen och kanske ta någon drink ute någonstans på kvällen, men chansen är liten eftersom jag mår som jag gör, så förmodligen kommer jag bara ta det lugnt och ha en myskväll med någon eller några kompisar i bästa fall!

Vad ska du göra nu: Sova!!

2 reaktioner på “Veckans”

  • Frida skriver:

    Ha en toppenfin helg snygging!

  • mckaymi skriver:

    Thank you, I have recently been looking for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered till now. However, what in regards to the conclusion? Are you certain in regards to the source?
    [url=https://miranjoan.wordpress.com/]mckaymi[/url]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *