Arg på all typ av trafik

Det här med trafik i Sverige är verkligen så dåligt löst inser jag. Så fort det kommer så lite som bara några centimeter snö så vänds allt vi kan upp och ner, både för bilister men också främst vad gäller bussar i kommunaltrafik. Bilderna ovan är tagna igår när jag körde bil till skolan men idag tänkte jag att det egentligen var smidigare kommunalt (hur i hela friden tänkte jag nu, jag som aldrig åker kommunalt). Och ja, jag som aldrig åker kommunalt (det blir en del till skolan tyvärr, men ni fattar the dealeo) ska givetvis straffas när jag väl gör det. Det här är verkligen ödet, haha?!

Som ni vet så är jag ju bara så enkelt som en klippt och skuren bilmänniska. Jag hatar kommunaltrafiken då den dels gör som nu men också så att jag psykiskt inte vill och missar massor av grejer. Istället åker jag alltid taxi eller bil, jag bara känner att det för min del är mer värt det när jag är som jag är. Tänkte att jag listar några av anledningarna till varför jag inte åker kommunalt:

  • Jag slipper panikångest (varesig jag hade det inför det jag skulle göra eller inte).
  • Det går snabbare (oftast).
  • Man kan lyssna på hög musik och sjunga med (haha).
  • Det är roligare.
  • Det är smidigare.
  • Man behöver inte anpassa sig efter tidtabeller.
  • Det är varmt och man slipper massor av byten.
  • Du slipper gå så mycket, haha.
  • Du behöver inte stå i kylan och vänta när du ska träffa någon utan kan sitta kvar i bilen (haha).

Fattar ni? Hahaha väldigt kanske dåliga punkter men det är väl typ därför jag kör bil helt enkelt. Kommunaltrafiken är allt det bilen inte är och ja, det är ju lyxigt det får man ändå säga. Jag undrar hur jag kommer göra när jag flyttar hemifrån. Just nu funderar jag på att köpa moppe och varva den med att ha en cykel, men en liten, enkel bil vore ju väldigt skönt och bra… Vi får se! Puss på er så länge

2 reaktioner på “Arg på all typ av trafik”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *