Passerkort till Bromma gymnasium

Såhär såg det ut imorse när jag satt fast i rusningstrafiken imorse.. Fattar inte att jag fortfarande trilskas med att åka kommunalt trots detta.

Hej på er!

Ååååh vad jag är glad. Psykologiprovet jag skrev idag kändes verkligen så bra. Skömt att kunna släppa den stressen och fokusera på annat nu. Dock har jag insett att de börjat bli väldigt jobbigt med att plugga, svårt liksom. Speciellt eftersom min lärare jag ska ha prov med snart gör så att man måste plugga på distans när han aldrig är här som jag berättade tidigare… Det fick mig i alla fall att tänka på min Concerta och att jag tagit ett break från den. Nu känner jag att jag kanske behöver börja igen så att jag kan komma igång med skolan igen. För er som inte vet så är Concerta ADHD-medicin som jag egentligen ska ta varje dag men som jag missat och glömt bort. Den gör att jag blir mer fokuserad vilket gör att jag kan plugga bättre, så jag tror jag får ta tag i medicinen igen och börja igen imorgon.

Jag har trots allt två viktiga upcoming prov plus det där förbaskade gymnasiearbetet. Nu närmar sig lovet och det kommer ge mig en hel del tid, men då vill jag ju jobba… Måste helt enkelt ta tag i mig sjäkv och kanske jobba halvdagar eller liknande så att jag pluggar på morgonen och sen åker och jobbar. Jag får klura ut det där, det gör man ju alltid på något sätt..!

Fick förresten precis reda på att vi kommer få passerkort till skolan efter lovet. Förmodligen är det här skolans sätt att skydda eleverna efter det som hände. Jag måste säga att jag är riktigt glad för detta och att de tar tag i situationen med hjärnhandskar. Ingen som inte har här att göra kommer därför inte komma in här vilket är hur bra som helst. Jag har hört att ett flertal skolor har ett sådant här system. Jag har ingen aning hur det funkar men jag tror verkligen på att det här är riktigt bra, hoppas säkerheten verkligen funkar också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *