Testagram februari

Det här inlägget är sponsrat av Testagram

Ber om ursäkt för att ni får se mina hemska naglar och fingrar just nu som är ett rent helvete. Ni vet när en nagel går sönder och du bara biter av allihopa istället för att slippa se det hemska? Detta råkade jag ut för… Hur som helst, ni tänkte säkert inte ens på det från början hahaha.

However, jag har nog prenumererat på Testagram i åtminstone ett halvår, lite mer. Nu kom alltså februari-boxen och mestadels med sötsaker denna gång. JAAAAA! säger jag bara. Älskar detta, speciellt eftersom det kom tuggummin och halstabletter också, perfekt i förkylningstider.

Har ni någon favorit i boxen eller prenumererar ni själva? Om ni skulle vilja börja prenumerera så kan ni klicka HÄR för att komma direkt till Testagrams hemsida. PUSS

3 reaktioner på “Testagram februari”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *