Köpa möbler till lägenheten

Jag tror nog ni ser på de här bilderna hur jag känner för måndagar…

Idag är en lång och tråkig dag med mycket hopp. Det suger i min mage av längtan till allt roligt som komma skall. Jag är taggad på att starta upp företag, jobba mycket mer med bloggen, samarbeten, att hämta ut paket i eftermiddag och att åka och köpa möbler till min nya lägenhet! Efter skolan tar jag bilen direkt för att åka och köpa dammsugare och sådant som är tråkigt men som man måste ha i hemmet.. Det känns nära nu. Som sagt, jag har hoppet uppe av många olika anledningar och är taggad.

Det känns helt enkelt som att min ”karriär” är i sin början och som att jag har stora möjligheter, bara jag drar rätt drag. I kväll kommer jag plugga någon timme, och så fort jag känner mig klar ska jag sätta mig och mejla om samarbeten med olika bloggare och företag, preppa inlägg och ta lite bilder. Jag är verkligen taggad på att få LEVA. Att mitt liv ”takes a turn” nu. Visst, allting har ju gått bra hittills och jag är väldigt lyckligt lottad, men ”it takes a turn” för att jag vill göra helt andra saker. Lovar att berätta när jag vet mer…

2 reaktioner på “Köpa möbler till lägenheten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *