Lång dag i Saltsjöbaden och BH-problem

Hej allesammans!

Idag var ingen vanlig dag på jobbet utan jag befann mig ute i Saltsjöbaden på ett event kallat Saltisparallellen. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det var utan vi körde ut tre bilar, Q5, Q7 och A6 allroad och stod sen där fram till 15 då vi drog tillbaka till anläggningen. Nu är jag hemma igen och pluggkväll väntar. Jag ska förmodligen möta upp Brollan sen på en hundpromenix vilket jag tycker känns supermysigt. Däremot är jag lite mindre taggad på att det är måndag i morgon, men hur många gillar egentligen måndagar?

Hörni, jag har ett problem förutom måndagsproblemet. Jag har verkligen jätte svårt att hitta bh’ar som passar. Har ni några förslag på vart man kan få tag i BRA och fina bh’ar någonstans? Det har börjat bli ett problem för mig då jag verkligen måste köpa bh’ar men aldrig känner att det finns någon som funkar för just min byst. Jag tycker att VS har barnsliga och väldigt tråkiga bh’ar för ett för dåligt pris och H&M skulle jag aldrig köpa en bh på, så det behöver ni intet nämna. Hunkemöller har jag varit nöjd på tidigare då de gett mig precis rätt storlekar då jag har en lite större byst men är väldigt smal. Dock är deras bh’ar också väldigt tråkiga och ser ganska trashy ut enligt min åsikt.

Vet ni någon bh-återförsäljare som kan hjälpa en att få rätt storlek med bh’ar som gärna får vara söta i form av spets och liknande som både är snyggt och praktiskt? Twilfit har jag hört ska vara bra, vad tycker ni? Hjälp!!

3 reaktioner på “Lång dag i Saltsjöbaden och BH-problem”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *