Topp 3 caféer att besöka

TULLY’S COFFEE // Götgatan 42 // Ett av mina favorit caféer som ligger mitt i Götgatsbacken på Södermalm. Det som gör fiket till mitt favvo är deras milkshakes som de gör där du får välja smakerna själv. Det är helt klart favoriten på somrarna. Längtar tills jag bara kan promenera ner och köpa milkshake, de smakar verkligen fantastiskt bland de säkert 40 smaker man kan välja och blanda mellan…

CAFÉ ALBERT // Birger Jarlsgatan 5 // Det här är det ultimata fiket för den som ännu inte har åldern inne att gå ut men ändå känner för att sitta länge ute med polarna på deras uteservering under värmelamporna. Det här är vad jag skulle kalla ett ”fjortis-café”, anledningen till detta är att du alltid träffar på någon där just för att det hänger så mycket ungdomar där. Öppettiderna sträcker sig hela vägen till 00, 01 på helger vilket är perfekt helt enkelt eftersom det är centralt på Östermalm också.

IL CAFFÈ // Södermannagatan 22 // Vem vore jag om jag inte nämnde mitt lilla hjärtas favoritcafé? Jag har själv bara varit förbi men aldrig riktigt suttit där och fikat. I köper kaffe där säkert varje dag känns det som och han som har sitt intresse i kaffe vet väl förmodligen sin sak. Om jag känner honom rätt så lär jag om inget annat behöva tvingas hänga där säkert hela sommaren varesig jag vill eller inte haha!

4 reaktioner på “Topp 3 caféer att besöka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *