Lycka i formulerad text

Sitter framför Skavlan som är den bästa serien jag vet. Går in var och varannan minut och kikar på allas snap stories om han lagt upp något från konserten. Ibland har han det, ibland inte. Tänker på honom i alla fall.

”Nä, nu vill jag att han ska komma”, med en bebisröst och två ben som sparkar lite lätt i fotstödet.
”Det är andra gången i kväll du säger det”, svarar mamma. ”Du har aldrig varit såhär på om en kille förut, jag tror nog inte du varit såhär kär i något av dina ex”

Det får mig att fundera. Ja, så är det nog. Jag kan knappt sova själv längre för då är det enda jag tänker på hur jag längtar efter att han och jag ska bli sambos. Sambos. Bo ihop. Det är så overkligt men det känns bara så bra och som att det är något smart. Dela på allt. Vi fungerar så bra ihop och avlastar varandra så bra. Utan att låta bortskämd så blir jag så lycklig över att han överraskar mig med presenter och fina gester. Jag har aldrig känt mig så uppskattad i mitt liv som jag gör nu och jag skulle inte vilja byta bort det för något eller någon.

Ska jag åka till Globen och vänta utanför tills han ringer och säger att han är på väg så att jag kan hämta honom eller bara vänta här? Det rispar i halsen, jag är trött och mitt huvud dunkar lite svagt. Bestämmer mig för att lägga mig i sängen för att jag ska jobba dagen därpå. Kan inte sluta längta efter att han ska komma och lägga sig bakom mig och pussa mig i nacken, i håret sådär som han alltid gör utan att tänka på det innan vi somnar. Längtar efter att få krama om honom och känna mig liten i hans omhändertagande famn. Känner mig så trygg där.

Den här kvällen har aldrig varit så lång som den är nu, när jag sitter och väntar på hans notis i min telefon om att han är på väg, om att han saknar mig och ser fram emot att få ligga bredvid mig snart. Jag ser framför mig hur jag somnar innan han kommer så att han väcker mig lite vagt när jag hör honom komma in genom dörren, klä av sig så ljudlöst som det går och lägga sig bakom mig i sked, också ljudlöst. Det gör mig varm i kroppen av tanken på den där tilliten och känslan han tillför.

Älskar honom.

1 reaktion på “Lycka i formulerad text”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *