Dagens lista

Dagens humör:
Trött men känner mig ändå på ett sätt lugn och glad över att helgen äntligen är kommen. Desto mindre nöjd över att jag måste plugga och jobba hela helgen när det egentligen just nu är det sista jag skulle vilja göra. Är väldigt sugen på att bara slappna av och inte tänka på någonting just nu.

Dagens mående:
Bra! Kunde ha sovit lite mer, men annars funkar det.

Dagens borde:
Plugga, samt sluta leta resor till hösten, blir nästan mer stressad av det. Får börja med att fokusera på att jag ska till Marbella direkt efter studenten.

Dagens frisyr:
Riktigt bra faktiskt. Plattat med volym och riktigt tjockt. Älskar att mina hårstrån är så ”grova” som frisörerna på L’Oréal sa när jag var modell för dem.

Dagens smink:
Bara ögonbryn, lite contour och lätt rouge, men inget som sticker ut.

Dagens klädsel:
Jag har på mig mina favorit-utsvängda jeans, en college-tisha som är I‘s, min Napapijri-jacka och ett par Stans på fötterna.

Dagens planer:
Skola, sen förmodligen kommer jag dra mig förbi stan för att känna lite på kameran jag är sugen på innan jag åker hem och försöker plugga en stund. Jag har inte heller planerat än vad jag ska göra i kväll men jag är sugen på en riktig hemmakväll. I ska på The Weeknd så hoppas att han dyker upp hemma efteråt… 🙂

Dagens materiella vill ha:
Min nya kamera och min lägenhet!!!

Dagens fundering:
Hur lång tid det kommer dröja innan jag flyttar hemifrån och om ifall jag kommer kunna fira min födelsedag där… 🙂

Dagens tråkigaste:
Skolan som vanligt.

Dagens längtan:
Tills mitt rum känns städat och bra, det är riktigt stökigt nu vilken stressar mig så jag blir tokig!

Dagens superlängtan:
Längtan efter sommaren och värme!!!

Dagens låt:
Johnossi – Hands

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *