Några saker jag längtar till

Att flytta hemifrån. Jag är verkligen så redo nu och känner att jag vill uuuuut! Sen känns det skönt att jag inte kommer vara helt själv i processen utan kommer slippa vara själv det större delen av tiden (ja, jag är SJUKT sällskapssjuk). Jag ser fram emot att ha kyl och frys där ingen kommer stjäla det jag köper och ett badrum där MINA produkter får stå, för som det är i nuläget får jag inte ha mina saker där för mamma, så frustrerande att bära upp och ner grejer varje dag!!!

Att skaffa hund. Nu har jag ju faktiskt redan en hund idag, men jag längtar efter den dagen då jag har tid att skaffa min alldeles egen hund. Wow vilken grej ju! Så mycket kärlek. Älskar hundar, de där små petita, ni vet som min.. Han är ju en jack russel dvärg. Världens goaste hund.

Sommar. Vem vore jag om jag inte nämnde sommaren? Nu börjar ju äntligen det där vårvädret dyka upp och det får en att skina upp och tänka på att sommaren inte är särskilt långt bort. Den här sommaren tror jag faktiskt kommer bli riktigt bra bara allting går som planerat…

Studenten. Den här dagen har jag verkligen inte börjat längta till förrän nu. Jag är så trött på att driva UF som bara går i stöpet och som går ut på att hålla levande för oss. Jag är trött på gymnasiearbetet och jag är trött på att alla prov alltid är placerade samtidigt. Jag vill bara gå ut gymnasiet och sen förmodligen börja plugga på universitet, alltså skillnaden mellan gymnasium och universitet är ju slående. Tänk att plugga ett ämne i taget istället för ca 10 samtidigt. Dör av lättnad även om det inte är lätt.

Tills jag får köpa min kamera. Nu har jag under ett längre tag gått och kikat på en Olympus Pen E-pl7 med ett 45mm objektiv. Är verkligen sugen för vill ha en kamera man kan lägga ner i väskan och ha med sig var som helst som fortfarande är väldigt bra. Jag bara går och väntar på lönen i hopp om att den kommer visa så pass höga siffror att jag har råd med den eftersom den är rätt dyr och jag la alla mina sparpengar på MiuMiu’n… Åååååh vad jag längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *