Födelsedagsdrink

Igår befann jag mig på en mysig födelsedagsdrink hos en tjejkompis med massa andra tjejkompisar vilket var supermysigt. Det fick mig dock att fundera på ifall jag borde ha något mer kalajs för mig när jag fyller år. Jag har ju planerat för middag med mina absolut närmaste genom åren dagen efter min födelsedag, men detta gjorde mig riktigt sugen på att få in något lite mindre med mina klassisar också.

Måste fundera vidare på det, men något jag har insett är i alla fall helt klart att jag älskar att styra upp event av alla olika slag. Jag tycker det är så himla roligt med planering och att få vara värdinna! Helt enkelt något att klura på… Mysigt var det i alla fall igår!

1 reaktion på “Födelsedagsdrink”

  • shardami skriver:

    Nice post. I was checking continuously this blog and I’m inspired! Extremely helpful information specially the remaining section 🙂 I handle such information a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and good luck.
    shardami

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *