Bloggtips

Jag vet inte om ni vet det om mig, men jag läser nästan INGA bloggar. Här tänkte jag dock dela med mig av mina egna tips på bloggar som jag faktiskt mot alla odds läser varje dag nu för tiden.

NITTIOÅTTA // Här har ni en av mina nyfunna vänner som bloggat relativt kort på den här ”nya” bloggen varpå hennes tittarsiffror stigit i höjden! Det är Molly Malhotra som håller i den här bloggen och hon går i min skola. Så kul och jag unnar henne verkligen den lyckan. Hejar på henne för fortsatt uppåt-kurva! Hon bloggar mycket om mode och lägger upp en hel del outfits, så gillar ni det så har hon den rätta bloggen att läsa!

LINN AHLBORG // Linn har tyvärr ingen header så jag tog ett litet bildkollage hon la upp för inte så längesen. Linn bloggar om allt möjligt, och eftersom hon är toppbloggaren på Nouw och även Youtuber med hundratusentals följare så kan hon ibland skriva lite provocerande. Någon gång har hon nog gått ut med hur mycket hon tjänar – en saftig summa med andra ord.. Hur som helst, mycket outfits, lite resor och allmän vardag är det jag tycker hon fokuserar på!

ELLINOR LÖFGREN // Alias Pdotter. Ellinor är en tjej som skriver väldigt mycket och nästan fokuserar mer på det tror jag. Det är mycket känslor inblandade och hon är väldigt öppen om depressioner och andra psykiska ”fenomen”, vilket är väldigt bra tycker jag. Hon är också en riktig feminist som skriver en del om hur bra tjejer är och liknande också. Intressant men väldigt provokativ vissa gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *