Alla <3 dag

Men åh vad bra kvällen var igår! Jag och I träffades upp på Nobis i Guldbaren för drinkar. Blev överlycklig för köpt rosor och ett par matchande Thomas Sabo-örhängen till mitt halsband hade han valt ut åt mig. Blir alltid lika förvånad när någon ansträngt sig för mig men glad blir man ju.

Därefter promenerade vi till Rigoletto där vi såg Fifty Shades Darker. Jäääklar vilken film! Den var verkligen hundra gånger bättre än den första filmen och så himla spännande. Måste hålla mig från att inte spoila för er, men den var faktiskt rolig också. Rekommenderar den starkt!

Efter film och allt det promenerade vi hemåt. Hade lite ångest över ifall blommorna skulle klara sig men det hade de gjort, och jag som inte hade hunnit kolla på dem för att jag inte ville öppna upp buketten blev så glad för det var verkligen en fin bukett. Jag som aldrig egentligen fått blommor förutom mitt blombud för någon vecka sen känner mig överflödigt bortskämd. Fint är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *