GÄSTINLÄGG AV I: Saker ni inte visste om Alicia

 

♡ Alicia är väldigt innovation och spännande som person och det känns som att man aldrig kommer tröttna så länge man har henne vid sid sida som vän eller mer. Hon hittar alltid på spännande saker att göra, utflykter att åka på eller utmaningar att göra. Man har med andra ord inte tråkigt när man är med Alicia.

♡ Alicia älskar att planera evenemang och små fester. Just nu håller hon på att planera sin födelsedagsmiddag och har gjort under ett tag (3 månader i förväg) bara för att det är något hon tycker om att göra. Planera olika lekar och överraskningar för att göra hennes men också alla andras kväll så bra och rolig som möjligt.

♡ Alicia gillar också att ge presenter till andra. Men inte bara ge en present och sen är det klart med det. Utan att ha en tanke och idé bakom presenten är det viktigaste, och det är hon väldigt bra på. Jag blev till exempel överraskad med ett brev från Alicia på julafton som fick mig att bli väldigt känslosam. Alla presenter behöver alltså inte kosta skjortan utan det är tanken bakom som räknas och det är hon världsbäst på.

♡ Alicia är något så otroligt social av sig och inte direkt den typiskt tråkiga svensken på det sättet. Hon kan prata med vem som helst om vad som helst, speciellt efter något glas vin. Första gången jag träffade Alicia var på en 18 års fest som en gemensam kompis till oss hade, och det slutade upp med att vi satt och pratade om att starta ett företag som producerade en hybrid mellan pyjamas och kostymbyxor. Vi kom fram till vilken målgrupp vi skulle fokusera på, vad företaget skulle hetta och hur byxorna skulle se ut samt av vilket material. Att hon är så öppen och enkel att socialisera sig med är något jag verkligen gillar med henne.

♡ Hon gör världens roligaste min när hon simmar och badar. Släng iväg en massa kommentarer så tvingar jag henne att lägga upp det på bloggen senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *