Att prioritera lyx i vardagen

Igår efter att jag hade skjutsat mamma på middag med min bonuspappa så åkte jag för att hämta min egen kärlek på Söder. Vi gick ner till Urban Deli och köpte med oss två ostar och en salami, tog oss hem och förberedde middag (blev hemlagad thai!) och därefter satt vi med vin och åt ostarna framför diskussioner om musikvideos. Jag älskar verkligen att vi delar den visionen om hur lyx i vardagen bör te sig.

Jag tror jag har nämnt det någon gång men jag tycker verkligen det är viktigt att göra de där småsakerna, att det är dem som ger helheten sin riktiga glans så att säga. Att vi tog tag i oss och gick förbi Urban tillsammans är liksom halva grejen, inhandlingen, funderingarna som ”vilken ost ska vi ta”, provsmaka och se vad det blir som går hem.. Det utgör liksom hälften av upplevelsen enligt mig! Sen ser jag ju fram emot det faktum att jag kanske i bästa fall flyttar och blir sambo. Tänk tanken, vad fin den ändå är.

Drömmer mig bort morgnar som denna när verkligheten är lite för tråkig och jobbig att ta tag i. Alla har vi våra svackor och just nu är jag mitt i en, däremot tror jag inte att den håller sig kvar jättelänge. Så länge jag fortsätter att underhålla mig med saker jag tycker om så kommer det nog att gå bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *