Veckoschema

MÅNDAG: Idag är jag hemma med den där förbannade hostan som absolut inte vill släppa greppet om mig. Tar tag i psykologin och naturkunskapen som jag måste börja plugga till och tar även en vända ut med hunden nu när det är sol och värme.

TISDAG: Mår jag bättre så tar jag mig iväg till skolan, sen på kvällen har jag planerat lite saker för I som jag inte kan berätta än men berättar om på onsdag.. 🙂

ONSDAG: Alla hjärtans dag-vändan dyker upp här på bloggen men i vanlig ordning är jag i skolan och ska bara plugga på eftermiddagen men på kvällen blir det lite galej hos en väninna som fyller år! Om jag känner för det så kanske det blir en liten vända förbi Rose.

TORSDAG: Tror ni jag ogillar torsdagar eller? Svar jätteja och jag har inga planer för den här torsdagen.

FREDAG: Hemmakväll förmodligen om jag känner mig själv rätt eftersom det är min jobbhelg.

LÖRDAG: Jag jobbar 11-16, därefter har jag ingen aning.

SÖNDAG: Jobbar även denna dag men till skillnad från vanliga jobbdagar så brukar jag vara på min anläggning, på söndag kommer jag vara ute i Saltsjöbaden på deras slalomklubb för ett event där jag ska lämna ut broschyrer och finnas där för de som är intresserade av våra bilar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *