Mamma och Petter 7 år

Idag är det 7 år sen mamma och Petter gifte sig. Ni är så viktiga i mitt liv även om ni stör mig till döden och tillbaka väldigt ofta. Så glad att ni har varandra och även om jag gnäller på er så inser jag att ni är skapta för varandra. Ni är the dreamteam och håller upp varandra när den andra är nere. Älskar er båda, ni är bäst och förtjänar all lycka.

Bäst av allt är att mamma precis varit och tränat, jag fick henne att skynda sig hem och fixa sig, körde henne ner till sjön där Petter väntar på henne med middag. Mamma som imorse köpte blommor till sig själv för hon trodde att Petter glömt henne och prioriterat bort henne. Mamma som kände sig ensam imorse. Om hon bara visste vad som komma skulle. Bästa, fina mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *