Coffee-break

Ni borde verkligen testa latten på Brillo, riktigt god faktiskt!

Fasen hörni, idag mår jag inte något vidare. Jag har i princip tagit en dos Cocilana varje dag nu i en veckas tid så idag har jag fått låta bli. Tror ni inte hostan blir galen då? Ibland känner det som att jag ska (sorry alla känsliga) spy för att jag hostar så mycket. Det tar liksom aldrig slut. Egentligen mår däremot kroppen helt okej, men jag kände att jag får vara hemma idag eftersom kroppen bara inte pallar.

Helgen i sig har jag dock mått helt okej rakt igenom, kanske för att den varit så pass rolig. I lördags så åkte jag I, min bror och min brors kompis till Kokpunkten, ett sjukt kul äventyrsbad som skiljer sig från andra med hjälp av ljussättningen och musiken. Planlösningen är också rätt tokig då den verkligen ställer sig långt bort från många andra äventyrsbad. Det ser verkligen ut som på bilden nedan.

Att sen igår få promenera genom Rosendal och allt det var riktigt mysig avslutning på den här fina helgen (speciellt när solen dök fram!!). Nu däremot ska jag trots att jag är sjuk sätta mig upp i sängen och plugga med en kopp te och lite juice. Jag har en hel del att catch up on som man säger. Hoppas att er dag är fin och att ni får njuta av solen lite trots jobb/skola. Jag ska i alla fall försöka komma ut med hunden en sväng. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *