Rosendals trädgård

 

Idag vaknade vi upp och kände bara spontant att vi var tvungna att göra något. Jag blev förvånad att jag ens fick med mig Isac som var ute igår men han kämpade sig upp och var stark! Vi kände bara att vi ville ut i solen, så vi tog hunden och bilen och körde ut till Djurgården där vi fikade på Rosendals Trädgårdscafé och njöt av just solen. Därefter insåg vi att det blev rätt kallt så vi begav oss istället till Taverna Brillo där vi tog ytterligare en kaffe, redigerade bilder och diskuterade bostadsdrömmar.

Nu däremot är man trött, och av någon anledning har jag mått illa i mer än en veckas tid nu (nej jag är inte gravid!) vilket är superfrustrerande för jag kommer inte riktigt på anledningen. Bara att kämpa på helt enkelt. Kanske någon underliggande ångest jag har som jag inte riktigt tagit reda på vad det är ännu? Jätte underligt är det i alla fall. Någon av er som känner igen er och haft samma sak, eventuellt har ett svar som jag kan kika på?

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *