Hur mår jag egentligen nu?

Det var längesen du berättade om din ADHD och hur den påverkar dig, hur mår du nu egentligen, tar du mediciner fortfarande och stör den dig dagligen?

Det här var en fråga jag fick genom frågestunden men som jag la åt sidan för en stund, för det är en fråga som kanske tar lite längre tid att svara på just eftersom det handlar om mitt mående i det stora hela, liksom en livsfråga i mitt fall. Ska försöka besvara den så gott det går för jag själv vet ju knappt ibland ens.

Just nu tar jag inte medicinerna alls. Det har bara fallit sig naturligt att jag inte riktigt känt behovet av dem även om jag vet att jag egentligen skulle behöva ta dem mer hela tiden. Koncentrationssvårigheterna är lite halvt om halvt, men det handlar mycket om att studenten närmar sig, att man efter tre år inte orkar åka en hel timme kommunalt till skolan för 1-2 lektioner om det inte är så att jag har möjlighet till bil… Skolan är väl det som känns tråkigast just nu. Även jobbet har sin lilla svacka och det är som att min nykär-känsla precis släppt och blivit vardag där. Det är nu jag ifrågasätter vad jag vill göra i mitt liv. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb nu, men börjar bli väldigt sugen på att syssla mer med sociala medier, kanske på en bloggportal och ha hand om andra bloggare liksom. Starta upp en bloggportal.. Någon teknisk här i läsarskaran som kan sådant?

Men, hur mår jag egentligen då? Jag känner att uppstartandet av den här nya bloggen, eller flyttandet av bloggen och att jag verkligen kommit igång igen känns jätte roligt och det är något jag känner att jag verkligen tycker om att göra. Jag har ju bloggat sen jag var 12 år gammal mer eller mindre hela tiden så att sluta nu känns ju nästan orimligt?! Älskar min blogg och att få skriva av mig varje dag om det jag känner för, för det här är ju mitt personal space, jag väljer helt och hållet vad som ska finnas här!

Jag kan dock säga att jag är lite i ett vägskäl i livet just nu. Jag är i processen att flytta ut och börja köpa möbler och typ köksinredning, försöker bestämma vilken riktning jag ska gå, om jag eventuellt ska söka universitet och i så fall vilken linje. Jag måste faktiskt verkligen sätta mig in i det här och kolla vad jag har för möjligheter innan det är dags om bara någon månad… Så tråkigt att vår syv kanske inte är den bästa men jag borde höra av mig till min förra från högstadiet, eventuellt kanske göra lite personlighetstester på nätet…

Ångestmässigt mår jag både bra och dåligt. Jag är glad att jag har körkort som kan ta mig hem snabbt om det behövs, att jag tjänar egna pengar som kan ge mig en taxi hem varje gång jag varit ute… Klart jag tycker att den är jobbig fortfarande, men jag har hoppet uppe med tanke på att jag förmodligen får en lägenhet i stan (i bästa fall nu, peppar peppar) och då inte behöver bilen eller liknande för att jag bor så nära. Vore så himla skönt att kunna släppa lite ångest med det. Annars mår jag faktiskt ganska bra vill jag säga. Är ju en glad jäkel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *