Svar på frågestunden

Vart ser du dig själv om 10 år?
Åh. Den frågan är verkligen så svår att svara på för jag ändrar mig mer eller mindre från dag till dag. Just i nuet så hoppas jag på att bloggen leder mig in på villogvägar som gör att jag hittar min dröm, men å andra sidan trivs jag väldigt bra när det kommer till att jobba med bilar. Dock har jag känt på senaste att det vore ju väldigt skönt med kontorsjobb av något slag, gärna sociala medier. Ser ett härligt och fräscht kontor någonstans i innerstan dit jag kan cykla till jobbet. Så, sociala medier vore faktiskt roligt att jobba med. Älskar att mejla och hålla koll, så kanske på någon bloggportal där jag kan styra upp event och ha koll på bloggare kanske? Tycker det vore så roligt med ett jobb där man kan jobba hemifrån också – komma och gå lite så länge man gör sitt jobb rätt liksom. Annars bor jag på Söder då i någon fin 3a som har högt i tak, är ljus med många fönster och har trägolv. Jag lär vara sambo då också om jag känner mig själv rätt. Barn – kanske, kanske inte.

Hur ser ditt liv ut nu? Jobb/skola/fritid/pojkvän/intressen
Just nu pluggar jag ju sista tiden på gymnasiet men varvar studierna med att jobba på Audi som hallvärdinna. Utöver detta har jag min blogg men umgås ju för det mesta med I. Önskar att jag spelade fotboll fortfarande men vet faktiskt inte hur det skulle kunna vara något jag hann med, så istället tycker jag om att gå ut och ta några glas då jag älskar mat och vin. Är en person som uppskattar liten lyx i vardagen, så god mat och ett bra vin i en mysig miljö är egentligen det enda jag kräver. Jag älskar att shoppa vilket jag gör lite för ofta också… måste lära mig att inte gå in i affärer när jag planerar att spara haha!! Älskar verkligen att köra bil, hur skulle jag kunna glömma att skriva det…

Drömresmål?
Just nu ligger planerna på att åka till New York i höst vilket verkligen är en dröm, men annars vill jag till Maldiverna, Mauritius och så vidare…

Kan du inte berätta lite om din familj?
Absolut! Jag bor ihop med min mamma Louise, extrapappa Petter som mamma är gift med och min lillebror Levon (född 03 tror jag?). Min pappa är världens bästa men eftersom han och mamma är skilda så valde jag att bo bara hos mamma med tanke på hur jobbigt det är att flytta runt. Pappa Conny är musiker så det är väl därifrån jag fått min ”gåva” (haha) – sången. Mamma är liksom pappa den bästa i världen och är en av mina bästa kompisar tror jag. Hon är öppen och henne kan jag berätta allt för, utan undantag. Allt. Det är så skönt att ha en sådan mamma och jag skulle inte byta henne mot något annat i världen om jag fick välja.

Hur känns det att byta portal sådär? Var trivs du bäst!?
Vet faktiskt inte! Jag känner inte att jag trivts bättre eller sämre med stora marginaler någonstans, men jag gillade verkligen inte att vara toppbloggare på Finest. Det lovades mycket mer från deras sida än vad jag fick ut från att blogga där, plus att jag hatade designen, så det är väl det värsta stället jag jobbat på där jag känt mig som mest lurad. Just nu känns det jättebra att blogga här och jag tycker det är kul att jag fått en egen domän nu!

Spelar du fortfarande fotboll?
Tyvärr inte.. Jag önskar verkligen att jag kunde göra det men mina ljumskar är förstörda. Får hålla mig som hejaklack istället.. 🙂

Hi there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? With thanks
Hi! That totally depends. It’s not difficult to start a blog, but on some blog websites you need to know HTML-codes and so. Today though, it’s much easier, so depending on which website you choose it’s harder or easier with the design and writing the posts. Just start with a website you think is familiar and go from there, one step at a time. You will learn by time, because it’s much easier than you think!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *