Dagens outfit med ryggsäck från Gaston Luga

Hoodie – Defend // Coat – Zara // Jeans – Dr. Denim (mina nya favoritjeans!!!) // Sneakers – Nike Air Force // Skjorta – Ralph Lauren // RyggsäckGaston Luga (exakt min modell hittar ni HÄR)

Ser ni vilken fin ryggsäck jag fått? Är så glad att få presentera det här samarbetet för den här väskan är en väska jag verkligen kommer att använda framöver. Modellen jag har på mig heter Pråper och jag har den i färgen Black och tills viss del mörktmörkt blå (även om den ser ganska klart blå ut på vissa bilder). Jag har till och med ordnat en rabattkod till er, så om ni anger alicia15 i kassan får ni 15% rabatt på ert köp!

Kortfattat är Gaston Luga ett märke som uppkom under en resa till en annan kontinent varpå ett spontant möte med fransmannen Gaston Luga skedde. Gaston övertygade Carl som är grundaren om att ryggsäcken är den ultimata resekompanjonen men att det fanns alldeles för få snygga sådana i världen. Efter en del efterforskning beslöt sig Carl för att ge sig in i branschen och skapa sig ett eget ryggsäcksmärke, döpt efter sin inspiratör och med snygg, elegant design som grund. Produkterna utmärker sig med detaljer som passfickor, metallfötter och de mångfärgade läderadresslapparna. De har också ett 13-tums laptopfack och stark och fyllig canvas för bättre livslängd och känsla.

Om ni är sugna på att kika närmare på deras väskor och adresslappar så hittar ni dem på gastonluga.com eller på Instagram under @gastonluga och hashtagen #GLwashere.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *